Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Különc, nem hétköznapi lány. A világa nagyon távol áll a mai szelfizős, szájcsücsörítős kisasszonyok világától, ráadásul remekül énekel, komponál és gitározik. Ő Vince Aliz Liza, az idei X-Faktor igazi tüneménye, aki mint mindig, ezúttal is megosztotta a zsűri véleményét.

aliz-liza

Tóth Gabi mentoráltjaként, Liza kilencedikként lépett fel a tehetségkutató idei első élő showjában, a Vad Fruttik Nekem Senkim Sincsen című dalával.

„Szeretem a hangod, de meg kell picit dorgáljalak. Úgy éreztem, hogy nem annyira bírsz ezzel a dallal. Sokszor éreztem, hogy hamis, olyan volt, mintha szenvednél vele. Csalódott vagyok, mert az egyik kedvencem vagy ebben a mezőnyben.” – ByeAlex.

„Én nem így érzem, mert ez egy belehalós dal, mi közben az ember kiköpi a lelkét a földre. Pontosan ezt a keserves szenvedést, a dal lényegét adtad át, atmoszférát teremtettél.”Tóth Gabi.

„A saját dalaiddal nagyon tetszettél, de szerintem most elvéreztél. És arra nem lehet fogni, hogy különleges vagy más, mint az átlag. Afölött nem tudok elsiklani, ha valakinek elcsuklik a hangja, hamisan.”Gáspár Laci.

„Nekem semmi gondom nem volt a Lizával. Szerintem ez egy jó dalválasztás volt, de azzal egyet kell, hogy értsek, hogy finoman kezdted, és ősrobbanásra vártam. Mégis hiányoltam ezt az ősrobbanást, holott ott volt végig benned a magja.”Puskás Peti.

Lizának nem sikerült valami jól az első élő show… Szerinted van esélye behozni a lemaradást?