Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Elérkezett a harmadik élő showjához az X-Faktor. Az új szabály értelmében, a múlt héten is két versenyzőtől búcsúztunk: az egyik a Soulbreakers – ők a legkevesebb szavazatot kapták, a másik meg Dánielfy Gergő, aki a párbajon bukott el.

jager-kinga-crazy-in-love

Már csak nyolcan vannak versenyben, közöttük Jáger Kinga is, aki Tóth Gabi mentoráltjaként hatodikként léphetett színpadra. A lány, akit folyton a száraz előadásmódjával szekál a zsűri, most Beyoncé Crazy In Love című dalát választotta. Hát ezúttal sem jöttek be a számításai!

„Úgy érzem, hogy félrement. Ezt a Kingát én már láttam, és most voltak hangi hibák is. Szeretnék egy kedves Kingát látni, és nem egy olyan Kingát, aki megy előre erőszakosan.”Puskás Peti.

„Én is hasonlóan éreztem. Te mindig üzembiztosan énekelsz, és nagyon jól, de most valami nem történt meg. Nem sikerült megtalálnod a hangokat. Nem tudom, mi lehetett az oka, de számomra a produkciónak a rovására ment.”ByeAlex.

„Ha Beyoncé-dalt választottál, és egy ilyen nehéz dalt, akkor gondolsz magadról valamit. És nem keveset. Viszont ehhez a dalhoz kevés vagy.”Gáspár Laci.

„Szerintem ez egy kicsit erős volt… De tény és való, ez most nem sikerült, Kinga. Sajnálom, nem tudlak most megvédeni. Viszont tudom, hogy benned ennél sokkal-sokkal több van!”Tóth Gabi.