Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Gorbunov Dmitrij mindenki nagy kedvence! Az ukrán fiatalember egy egész országot nyűgözött le tehetségével, és hétről hétre egyre többet várnak el tőle úgy a mentorok, mint a közönség is. Puskás Peti rengeteg energiát fektet abba, hogy segítséget nyújtson Dmitrijnek úgy az éneklésben, mint a magyar nyelvtudásának a csiszolásában. Az X-Faktor harmadik élő showját a fiú zárja, mégpedig Rihanna Diamonds című dalával! Reméljük, neked is tetszeni fog.

gorbunov-dmitrij-diamonds

„Nagyon jó showt csináltál. Komolyra fordítva a szót, kétélű fegyver van a kezedben: bármi, amit énekelsz, a saját stílusodra formálod, de ez nem minden esetben jó. Pont ettől lehet egy picit egyhangú, egysíkú a te személyiséged és a produkciód.”Gáspár Laci.

„Dmitrij, tudod, hogy én imádlak téged, szeretem, amit csinálsz, és azt szeretem a legjobban, hogy te egy bánatos, melankolikus művész vagy. Viszont ezt a dalt számomra úgy adtad elő, mintha egy bánatos szamár lettél volna. Nekem nagyon nem jött át, unalmas volt! Tőled sokkal többet várok.”ByeAlex.

„Nekem nagyon jól esett ez a dal. Kicsit untam, de jól esett.”Tóth Gabi.

„Bírlak, és bírom az erődet. De nem szabad elhinned, hogy siker volt. Nem volt meg benne az az intenzitás, mint ami a próbán volt.”Puskás Peti.