Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Startolt az X-Faktor! November első szombatján kezdetét vette Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutatója, összesen 12 csapattal és szóló versenyzővel a mezőnyben. Gáspár Laci mentoráltjaként, Balogh Eszter hatodikként kápráztathatta el a zsűrit. Az általa választott Stevie Wonder dallal pedig fergeteges diszkóhangulatot varázsolt a színpadon!

balogh-eszter

„Az igen! Rengeteg támadást kaptál, de most bebizonyítottad, hogy itt a helyed. Ne legyél betojva! Az emberek lehet kritikusak, de el fogják ismerni a tehetséged.”Tóth Gabi.

„Hibátlan hangod van, te vagy a legjobb csaj, és ha te nem hiszed el, a nézők sem hiszik el. Kellesz nekünk ebben a műsorban.”Puskás Péter.

„Produkcióban a színpadon kevesebbet vártam, de most bizonyítottál, hogy itt van a helyed, és Laci jól döntött veled.”ByeAlex.

Az idei műsor egyébként több érdekességet is tartalmaz, és a szabályzat is módosult annyiban, hogy most már applikáción keresztül is lehet szavazni. Továbbá a műsor végén nem 1, hanem 2 versenyzőtől búcsúzunk. Szerinted Balogh Eszter esélyes a dobogóra?