Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Elkészült Robbie Williams legújabb videóklipje, a Love My Life. A dalt maga az énekes írta, és a gyerekeinek, Charlie Valentine-nak és Theodora Rose-nak dedikálja.

robbie-williams-love-my-life

Miután egy olyan szerzeményt publikált, ami felborzolta a kedélyeket az orosz szomszédoknál, Robbie egy kíméletesebb, teljesen más hangnemben írt dallal tér vissza. Míg a Party Like A Russian Vladimir Putint vette célba, addig a Love My Life Robbie gyerekeinek szól, és az énekes élettapasztalataiból táplálkozik.

„Ez egy dal a gyerekeimről. Van egy Charlie Valentine nevű fiam és egy Theodore Rose nevű kislányom. Kétszer voltam elvonón, és rengeteg terápián vettem részt. Rájöttem, hogy az, akivé a felnőttkorodban válsz, a gyerekkorod és a tinédzser-éveid hű következménye. Tehát ez a dal arról szól, amit én és a feleségem adni akarunk a gyerekeinknek: a biztonságról és a szeretetről.” – fogalmazott Robbie Williams az RTL Late Night műsorvezetőjével folytatott beszélgetés alatt.

A brit énekes legújabb nagylemeze, a Heavy Entertainment Show november 4-én került a boltokba. Az Ed Sheeran, Brandon Flowers, John Grant és Guy Chambers keze munkájaként megszületett korong az első helyen debütált az angol, skót, ír és holland toplistákban.