Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Minden idők legsikeresebb együttesének dalát dolgozta át a 2CELLOS! A frissen elkészült szerzemény a Queen The Show Must Go On című dalát gondolja újra, amolyan tipikus 2CELLOS stílusban, de mint mindig, most is kiváló hangzással!

2cellos-the-show-must-go-on

A csellista duó egy videóklipet is készített a dal mellé, mellyel Freddie Mercury halálának 25. évfordulója előtt tiszteleg. A vizuális anyagot Zdenko Bašić rendezésében forgatták, egy profi stáb közreműködésével: Petra Poslek (producer-dizájner), Ivana Bilić (divattervező), Zdenko Bašić (vizuális tervező). A klip Zágrábban született.

Mint ismert, a 2CELLOS – azaz Stjepan Hauser és Luka Sulic – arra szakosodott, hogy a leghíresebb együttesek legmenőbb slágereit írja át csellóra. Eddigi valamennyi átdolgozásuk szuper-sikeres volt, a közönség imádja őket és a lelkesedést, amellyel zenélnek!

A rengeteg pozitív visszajelzés és az irántuk való heves érdeklődés pedig arra bátorítja őket, hogy ne hagyják abba azt, amibe belekezdtek! Reméljük, még sokszor hallunk felőlük!