Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Végre kezdetét vette az X-Faktor legújabb évada, amelyet több okból is nagyon vártunk. Mint ismert, Puskás Peti csapata megcsappant, így valaki egy második esélyt kaphatott a bizonyításra. Hogy ki is ez a meglepetés-versenyző? Mata Ricsi, a 15 éves kissrác, aki Molnár Ferenc Caramel Lélekdonor című dalával készült arra, hogy elkápráztassa a hallgatóságát. Sikerült neki!

mata-ricsi

„Tudod, miért szeretnek ennyire az emberek? Mert valami olyasmi vagy, amit úgy hívnak, hogy remény. Csak kiállsz, és elragadsz. Te vagy ennek a műsornak a fecsegő poszátája.”ByeAlex.

„Annyira örültem, hogy te vagy. Meg tudtad csinálni, nagyon nagy siker vár téged az életben. Nagyon büszke vagyok rád.”Tóth Gabi.

„Meghatódtam. Jó látni, hogy győz a jó. Neked tényleg itt a helyed. Tudom, hogy téged Isten nagyon szeret, és olyan tehetséget adott neked, hogy pfú. A legfontosabb, hogy neked drukkolok. Ne utánozz senkit soha, mert saját stílusod van, és nagyon jó vagy!”Gáspár Laci.

„Attól féltettelek, hogy neked ez sok lesz, hogy nem tudod elviselni. De itt vagy, és ha már itt vagy, akkor meg kell nyerned ezt a versenyt!”Puskás Peti.

Jó döntésnek tartod, hogy Ricsit hívták vissza a versenybe?