KezdőlapSzínesRitkán látni ennyire tökéletes tangót televíziós műsorban. Te is állva tapsolnál!

Ritkán látni ennyire tökéletes tangót televíziós műsorban. Te is állva tapsolnál!

-

Van néhány dolog, ami az emberek természetéből fakad. Na mi lenne az egyik, ha nem a tánc! Egy jó zene hallatán mindannyian késztetést érzünk arra, hogy megmozgassuk a csípőinket, vagy hogy dobbantsunk a lábunkkal, netán bólogassunk a fejünkkel. Annak függvényében pedig, hogy mennyire jól hangoljuk össze ezeket a mozdulatokat, akár a legjobb táncosokká is válhatunk!

dancing

Hirdetés

Tehetséges emberekkel lépten-nyomon találkozhatunk. És belebotolhatunk olyanokba is, akik sosem gondolták volna magukról, hogy valaha is tánc-virtuózok lehetnek!

Laurie Hernandez, a híres olimpikon tornászlány is az ilyen rejtett tehetségek soraiba tartozik. Bár sportolóként ott lakozik benne a szakma három alapvető eleme – a türelem, a gyakorlat és a pontosság –, mégis a táncnál teljesen más módszert kell követnie. És sikerül neki!

Hirdetés

A legutóbbi Dancing With The Stars műsorban Laurie és párja fergeteges produkciót nyújtott! A Chicago közismert dalára, a Cell Block Tango-ra jártak egy gyönyörű táncot, ami nemcsak a zsűrit, hanem az egész világot elkápráztatta. Ennél szebben és tökéletesebben már nem is lehet a parketten mozogni!

https://www.youtube.com/watch?v=cw6JoBfDfME

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek