Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megérkezett Fluor Tomi és Diaz legújabb közös videóklipje, a #Sohavégetnemérős. A felvétel az azonos című, decemberben debütáló magyar zenés moziprodukció hivatalos betétdala is egyben.

wellhello-klip

A WellHello tagjai is aktív szerepet vállaltak a filmben, így nem meglepő, hogy a betétdal vizuális anyaga a kulisszák mögötti részletek és a történet főbb jelenetei körül forog. Az ízelítő alapján egy fiatalos, lendületes, a tinédzserek szerelmi bonyodalmait kiveséző produkcióra számíthatunk, melyet a filmipar számjegyeihez képest olcsón állítottak elő egy igazán fiatal csapat tagjai.

Bár a film főszerepeiben Tomi és Diaz látható, a #Sohavégetnemérős nem a WellHello-ról szól, viszont tény, hogy a képkockákat átitatja a tagadhatatlan WellHello-életérzés – foglalta össze Tiszeker Dániel, a játékfilm rendezője. A forgatások 20 nap alatt véget is értek, a moziprodukcióba foglalt önálló történeteket pedig a WellHello slágerei tartják össze.

„Nem akartunk színészkedni, a filmmel így is elég messzire kimozdultunk a komfortzónánkból, ezért kikötöttük már az elején, ha már szerepelni kell, akkor csak magunkat alakítjuk.” – nyilatkozta Diaz a színészi munka kapcsán, melyet szemmel láthatóan Fluorral együtt mindketten nagyon élveztek.

Íme a bizonyíték: maga klip, melyet az alábbiakban végignézhetsz.