Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Újabb dalszöveges videót tett közzé legfrissebb albumáról Lindsey Stirling. Ez a Hold My Heart, melyet a zeneművész Zz. Ward-dal közösen készített, és a Brave Enough című nagylemezt gazdagítja.

lindsey-stirling

Lindsey Stirling, az első olyan hegedűs, aki a klasszikus műfajt a dubsteppel és a modern táncművészetekkel egyesíti, az America’s Got Talent tehetségkutató által vált világhírűvé. Bár nem nyerte meg a versenyt, a „hip-hop hegedűs” címet azért kivívta magának, és azóta is nagy előszeretettel képviseli.

„A stílusom a személyiségem tükre. Általa remélem, hogy meg tudom osztani azt az elvemet, mely szerint mindenkinek a saját személyisége alapján kellene viselkednie, és mernie kellene önmagának lenni” – nyilatkozta egy korábbi interjújában a művészhölgy.

Brave Enough címmel, 14+4 szerzeménnyel a dallistájában, Lindsey Stirling idén adta ki karrierjének harmadik diszkográfiai anyagát. Erről a lemezről hallgattuk korábban a The Arena és a Something Wild című dalokat, most pedig a Hold My Heart következik, mellyel egy dalszöveges videó formájában ismerkedhetünk meg. Hallgasd csak!