Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A 24K Magic című nagylemezének a premierje alkalmából, Bruno Mars egyenesen három új felvételt oszt meg a rajongóival, teljesen ingyen, a zenés platformokon. Az énekes új Perm, That’s What I Like és a Chunky című dalai a YouTube-on is meghallgathatók, ízlelgesd hát!

bruno-mars

Mint ismert, Bruno Mars október elején közölte, hogy sikerült véglegesíteni karrierjének harmadik stúdiólemezét. Ezt követően, meg is jelent a lemez címadó dala, a 24K Magic, ami elindította az újabb Bruno Mars-lavinát. Az Uptown Funk után ugyanis talán ez az énekes második legnépszerűbb felvétele!

„Az új albumhoz, éppen azért, mert szeretem a zenét, és mert producer vagyok, egy filmet szándékozok írni. Azt mondtam magamnak: írok egy forgatókönyvet… és már ott is volt a fejemben. Láttam magamat és az együttest táncolni, arany mindenfele, és persze nők, akik sikítanak, miközben én interjúkat adok.” – tréfált Bruno Mars a Skavlan-nak adott interjújában.

Komolyra fordítva a szót, az énekes a következőkkel folytatta: „Egy olyan nagylemezt képzeltem el, ami jókedvet áraszt, ami táncra készteti és szerelembe ejti az embereket, amire szeretkezni lehet, aztán megint táncolni!” – fogalmazott Bruno Mars. Ezek az alapelvek az alábbi három dalban is megtalálhatók.

A 24K Magic november 18-án debütált. Mit szólsz a legújabb 3 felvételhez?

Bruno Mars – “Perm”

Bruno Mars – “That’s What I Like”

Bruno Mars – “Chunky”