Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Elkészült Sophie Ellis-Bextor legújabb kislemezdalának a videóklipje, a Crystallise. A felvétel az énekesnő legfrissebb stúdióalbumáról érkezik, mely Familia címmel szeptemberben látott napvilágot.

sophie-ellis-bextor-crystallise

Közel két évvel azután, hogy megjelent a Wanderlust című lemeze, Sophie Ellis-Bextor idén ismét album-premiert ünnepelt. Az elmúlt időszakban főként Sydey-ben és Melbourne-ben koncertezett, továbbá olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Bob Sinclar és Mathieu Bouthier. A diszkográfiai szünetet mindemellett arra is felhasználta, hogy új anyaghoz merítsen ihletet. Így született meg a Familia, a brit énekesnő 6. stúdiólemeze, amire Sophie rendkívül büszke.

„A Familia a korábbi albumom, a Wanderlust extrovertált kishúga. A Wanderlust-beli lány elköltözik Kelet-Európából a melegebb és napsütötte Dél-Amerikába, ahol vodkára tequilát iszik.” – szellemeskedett az énekesnő az új lemez kapcsán.

A maga 11 dalával, a Familia a harmadik helyen debütált a brit toplistákban, és remélhetőleg a Crystallise által tovább fog emelkedni. A dalt Sophie Ellis-Bextor és Ed Harcourt szerezte.