KezdőlapSzínesOlyan gyönyörűen énekel ez a férfi, hogy képtelenség figyelmen kívül hagyni!

Olyan gyönyörűen énekel ez a férfi, hogy képtelenség figyelmen kívül hagyni!

-

A nagyobb városokban már divattá nőtt, hogy utcai zenészek szórakoztatják a járókelőket, és a produkcióikból próbálnak megélhetést biztosítani maguknak. Úton-útfélen belebotolhatunk ilyen művészekbe, és bár a teljesítményükkel nem sikerül mindig lenyűgözniük a közönséget, akad azért néhány közöttük, akinek a műsorszáma igazi balzsam a léleknek!

mikeyung2

Hirdetés

Ilyen csoda-képességekkel rendelkezik ez a New York-i férfi is, aki a metróállomásokat választja fellépései helyszínéül. Az ilyen megállók ugyanis garantálják a hallgatóságot, míg a következő szerelvény megérkezik. De Mike Yungnak nincs szüksége erre a trükkre ahhoz, hogy felfigyeljenek rá. Egyszerűen csak azért énekel a föld alatt, mert ott találta meg a helyét igazán.

Gyakran megy le a manhattani metróállomáshoz, a 23. utcában. A járókelők pedig mindig örömmel hallgatják, valahányszor belebotlanak a peron környékén. A hangja ugyanis kellemes, a játéka pedig őszinte és érzelmes, nyoma sincs benne mesterkélésnek. Valamennyi produkciója könnyed, természetes, és szinte ellenállhatatlan!

Hirdetés

Legutóbb a Righteous Brothers Unchained Melody című dalát adta elő, hasonló szakértelemmel és őszinte érzelemmel. Mit szólsz, megérdemel néhány bankjegyet az élményért cserébe?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek