KezdőlapSzínesEz a pasi 7 különböző módon kérte meg barátnője kezét, az utolsó...

Ez a pasi 7 különböző módon kérte meg barátnője kezét, az utolsó meglepetés volt a legszebb!

-

Justin Baldoni lehet, hogy sokatoknak ismerős lehet, hiszen színész, rendező és filmproducer, az alábbi videóban szintén főszerepben láthatjuk, ám ezúttal nem egy kitalált történetben, hanem saját életében, ugyanis megkéri barátnője kezét, mégpedig nem mindennapi módon.

justin-es-emily

Hirdetés

„Április 13-án megkértem barátnőm kezét egy étteremben, ahol randit szerveztünk.” – írta Justin a videó leírásában. „Azt mondtam neki késésben vagyok, az éttermet csak számára béreltem ki, de eközben mindenhova rejtett kamerákat szereltem. Amikor leült az asztalhoz egy tévé volt előtte, ami egy utazásra hívta őt, amiben megkérem a kezét. Ezt történt…” – írta a férfi.

Justin minden rendezői tudását bevetette, hogy a legszebb lánykéréssel lepje meg barátnőjét, ezért rengeteg jelenetet vett fel barátaival. Először egy rádióadásban kérte meg a kezét, majd egy N’SYNC klipet forgatott, aztán következtek a Boyz II Men és az Abba dalai.

Hirdetés

Amikor kiaknázta a dalokat következett egy flash mob és egy mozielőzetes, ami végül megszakadt és áttért a való világba, ahol Justin élőben, letérdelve kérte meg a szerencsés lány kezét.

De a meglepetés nem ért itt véget, de többet nem árulunk el, nézd meg a videót:

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek