Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ma már rengeteg csatorna kínál tengernyi televíziós műsort – talán éppen ezért nehéz minőségi programot kihalászni a milliónyi választék közül. De ha te is szeretsz késő estig tévézni, akkor nagy eséllyel szúrhatsz ki pár hasznos látnivalót!

adam-levine

A legmenőbb tévéshowk közül ismét a The Tonight Showt hoznánk fel példának, Jimmy Fallonnal a főszerepben. Egy 2014-es kiadást bányásztunk elő a naftalinból, amelyben a házigazda egy új zenés játékot vezetett be a műsorba, Wheel of Musical Impressions cím alatt. Különleges meghívottja pedig Adam Levine, a Maroon 5 frontembere volt.

Meg kell hagyni, Adam most sem okozott csalódást! Annyira jól boldogult a musical műfajában, hogy az valami csodálatra méltó! Bemelegítésként Frank Sinatrát és a Head, Shoulders, Knees, and Toes című dalt kapta, amit annyira profin adott elő, hogy azt maga Sinatra sem hitte volna!

Természetesen, a műsor ezennel nem ér véget. Hogy mi történik a folytatásban, derítsd ki te magad az alábbi videóra kattintva. Nem fogod megbánni!