KezdőlapZeneVideóklipekDögös videóklippel érkezik Britney Spears. Ezt neked is látnod kell!

Dögös videóklippel érkezik Britney Spears. Ezt neked is látnod kell!

-

A legendás Britney Spears azt tervezi, hogy sokkolja a zenei világot a sokat ígérő új dalával, melyet a 2015-beli Pretty Girls sikere után indított útnak. A Make Me… július derekán debütált, kizárólag az Apple Music megosztón. Most pedig egy csábító vizuális anyaggal is népszerűsíti, ami augusztus 5-én látta meg a napvilágot az énekesnő Vevo-csatornáján.

britney-klip

Hirdetés

A klip tele van szenvedéllyel, a zárójelenet pedig csak úgy izzik! Néhány szemrevaló lánnyal Brit épp egy meghallgatást szervez egyik partnerének, de a dolgok izgalmassá válnak, mihelyt kiderül, hogy a lányok több jelentkezőt is kiszemeltek már a betöltendő szerepre.

Akármennyire is fokozná a szenvedélyt az új klipben, az énekesnő rajongói elégedetlenek a kisfilmmel. Be is nyújtottak egy petíciót annak érdekében, hogy a David LaChapelle által rendezett videóklip kerüljön hivatalosan nyilvánosságra. Néhány részlet ugyanis már felbukkant a neten ebből a változatból, és sokkal merészebb, mint a jelenlegi kisfilm.

Hirdetés

A Make Me… Britney Spears legújabb nagylemezén, a Glory-n található meg, amit augusztus végére várhatunk.

„Másfél éve már, szinte kettő, hogy ezen a zenei projekten dolgozom, szóval nagyon sokat jelent nekem. Az én gyerekem… Egy kicsit melodikus, kevésbé urgándozós… amolyan izgalmas! Nagyon izgalmas!” – részletezte Britney. Hát, mi kíváncsiak vagyunk! És te?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek