Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Nem tudott sokáig ellenállni a stúdió csábításának, így ismét munkához látott Svédország leghíresebb lemezlovasa és producere, Avicii. Megérkezett ugyanis a legújabb felvétele, a Felling Good, amelyhez egy videóklip is készült. A forgatásoknak a skandináv ország biztosított helyszínt.

Avicii

Ha még emlékszel, idén márciusban Avicii azzal a bejelentéssel sokkolta a rajongóit, hogy egy időre visszavonul, a szünidő alatt pedig a korának megfelelő tevékenységekre és önmagára áldoz. Úgy tűnik, a zenész idő közben meggondolta magát, hisz egy vadonatúj remix-szerzeményt tett közzé, Nina Simone Feeling Good című dalának egyedi átdolgozását. A dal a legújabb Volvo XC90 reklámfilmjében is megjelenik, kampányfőcímdalként.

„Mindig is szerettem Nina Simonet és Etta Jamest, de a zenei stílusukat is. Ezért amikor megtudtam, hogy a Feeling Good című dalt választották ki a Volvónál a reklámhoz, nagyon megörvendtem, hogy segíthetek. Valami újat akartam alkotni, miközben az eredetiből is megőrzök valamit.” – nyilatkozta Avicii.

Neked hogy tetszik a remix?

https://www.youtube.com/watch?v=_D2xkMygG9Y