Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A tehetségkutatókban minden versenyző arra törekszik, hogy elkápráztassa a zsűrit. Van akinek sikerül, van akinek nem. Az biztos, hogy egy ilyen műsor alatt meglepetésekben nincs hiány!

indian

“Christopher One Little Indian” volt az egyik versenyszám címe az amerikai America’s Got Talentben. Amikor az indián viseletbe öltözött férfi megjelent a színpadon, majd néhány másodperc múlva szó nélkül távozott is, a zsűri nagyon meglepődött. Ám, az igazi őrjöngés akkor kezdődött, amikor a férfi mégis visszatért a színpadra, mégpedig négy másik “társával”.

Rudakra akasztott bábuk segítségével akkora show-t csinált egyedül, hogy a közönség állva bulizott. A dalválasztás is nagyon jól sikerült, hiszen ez volt az a szám, ami alatt senki sem tudott ülve maradni. Az 54 éves Las Vegas-i férfi rendhagyó produkciójával kiverte a biztosítékot, hiszen az egész terem őrjöngött.

A Village People marionett bábuk annyira összhangban mozogtak, mintha tényleg élő emberek táncoltak volna a színpadon. Ezzel a kis újítással a zsűri tetszését egyből elnyeret az 54 éves férfi.