Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az amerikai elektronikus zenét játszó együttes, a Major Lazer most újra belevág, és a megasikeres Lean On mintájára egy újabb slágerízű felvételt bocsát útjára. Ez a Cold Water, amelynek hivatalos premierje július 22-re várható.

Major-Lazer-Cold-Water

Major Lazer idén újabb nagylemez kiadására készül. Az album Piece Is The Mission címmel kerül majd a boltokba, egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor. Azonban erről a várva várt diszkográfiai anyagról kapjuk ajándékba már most a Cold Watert, amelynek sztárvendége a kanadai világsztár, Justin Bieber és dán pophercegnőként is emlegetett . Bár lehet te sem gondoltad volna, a két énekes hangja meglepően jól simul egymáshoz. A refrénben pedig tökéletesen kiegészítik egymást.

A dal pontosan olyan, mint ahogyan elvártuk: a dance és a klub műfajok fülbemászó keveréke, egy kis nyári basszusvonallal felhevítve, melyet minden bizonnyal Justin Biebernek köszönhetünk. A felvételt Diplo szerezte, akit Bieber, Karen Aagaard Ørsted Andersen, Benny Blanco és Ed Sheeran segített a munkájában. Most már érted, mitől lett ennyire zseniális, ugye?

Ha neked is tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!