KezdőlapZeneVideóklipekVideóklip: Usher - Crash

Videóklip: Usher – Crash

-

Megható, érzelmes videóklippel kínálgatja új dalát Usher. A Crash mellé ugyanis egy tuti kisfilm készült, melyben az énekes hozza a formáját, és különleges tánckoreográfiával teszi izgalmassá a látványt. Partnere pedig csak az Usher mögötti képernyőn keresztül csodálható.

usher

Hirdetés

Legújabb albumáról eddig a Crush és a No Limit című dalokat mutatta be közönségének Usher. A Flawed című diszkográfiai anyag még készülőfélben van, és közel négy éves csendet tör meg az énekes karrierjében. A megjelenés pontos dátumát még nem tudni, de a madarak azt csiripelik, hogy idén júliustól már kapható lesz!

Nagyjából két év telt el azóta, hogy Usher bejelentette, új album kiadására készül. Az örömhír hevében gyorsan három dalt is piacra dobott: a Good Kissert, a New Flame-t és a She Came To Give It To You-t. Aztán meggondolta magát, és mégsem fejezte be az állítólagos új lemezt. Egyesek azt mondják, a felvételek nem érték el a kívánt sikert, és emiatt fuccsolt be a terv. Azonban semmi hivatalosat nem tudni az akkori projekt befagyasztásáról.

Hirdetés

Reméljük ezúttal már nem kamuzik az énekes, és valóban lesz valami abból a Flawed-ból! Neked mi a véleményed?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek