Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megérkezett az All Saints legújabb videóklipje, melyet a csapat a This Is War című felvétele mellé készített. A dal a Red Flag című nagylemezről származik, melynek premierje április 8-án volt a London Records jóvoltából.

all-saints-this-is-a-war-video

A lányok Rankin rendezésében forgatták a kisfilmet, melyben sikkes fekete szerkóban, dögösen és háborúra készen üdvözlik a rajongókat. Az All Saints maximális erővel, tele energiával és magabiztossággal térnek vissza a zene színpadára, és sokkal „veszélyesebbek”, mint valaha!

A This Is War a második hivatalos kislemezdal a Red Flag című albumról. A felvételt Jonny Coffer, Shaznay Lewis és Jonathan Lipsey szerezte. A videóklip hivatalos exklúzív premierje június 7-én volt a Hunger TV adásában.

„Mindig is az All Saints rajongója voltam, ezért ehhez a videóhoz egy középkori fantáziavilágot szerettem volna létrehozni a stúdiómban, az All Saints-lányokkal a főszerepben.” – nyilatkozta Rankin a Hunger TV-nek a rendezői tervei kapcsán. Szerinted sikerült neki megteremtenie ezt a fantáziavilágot? É ha igen, neked hogy tetszik?