KezdőlapZeneVideóklipekVideóklip: Justin Bieber - Company

Videóklip: Justin Bieber – Company

-

Justin Bieber most megmutatja, milyen egy zenész élete a turnék alatt és a kulisszák mögött – mindezt legújabb videklipjében, a Company-ban. A kisfilm jelenetei a koncertsorozatok forgatásaiból állt össze, ennek eredményeképpen nyakon csíphetjük Biebert a főpróbák alatt, de a koncerteken kívüli szórakozás és kirándulás közben is.

justin-bieber-company

Hirdetés

Természetesen, a videóklipből nem hiányozhatott Floyd Mayweather és Scooter Braun sem, a menedzser, aki felfedezte az énekest, és világsztárt faragott belőle.

„Én személyesen imádom ezt a videót, mert őszinte pillantást vet az életemre. A folyamat, mely által az albumom és ez a turné született, nagyon különleges volt, mint ahogy az emberek is, akik mellettem voltak és akikkel lenni szeretek. Büszke vagyok rá, rengeteg munka van benne, és jó móka volt létrehozni, és azt hiszem, ez mind látszik a videóból. Remélem, hogy a rajongóim legalább annyira fogják szeretni, mint én, mert ez tényleg nekik készült.” – nyilatkozott Justin Bieber a Company című klipjéről.

Hirdetés

A Company Bieber legújabb kislemezdala a Purpose című albumról. A lemez egy hosszabb szünet után érkezett, mely alatt az énekes többszörösen is botrányba keveredett, végül aztán észhez tért. Visszatérését alaposan megtervezték, és olyan apróbb fellépésekkel melegítették be, melyek meggyőzték a rajongókat, hogy Bieber igenis lehiggadt, és sikeresen túllépett a lázadó kamaszgyerek korszakán. Aztán slágert sláger után ontott magából.

Neked hogy tetszik a Company?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek