Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Úgy néz ki, Fergie komolya gondolta, hogy ismét munkához lát, és új albummal örvendezteti meg a rajongóit. Itt van ugyanis a Hungry, mely a hírek szerint az énekesnő legújabb diszkográfiai anyagát konferálja fel.

fergie_hungry_1st_byte

A dal mellé Fergie egy művészi, fekete-fehér videóklipet forgatott, mely stílusában jelentősen eltér az énekesnő eddigi vizuális anyagaitól, de mindenképp pozitív irányban. Remélhetőleg az Fergie ezzel eléri a kitűzött célt, és sikerül majd felcsigáznia a közönség érdeklődését!

A Hungry (1st Byte) nem hangzik rosszul, sőt! A háttérkórus és Fergie különleges rappelése feldobja a szerzeményt, szóval teljes mértékben valami sokat ígérőre számíthatunk – nyilatkozta Fergie férje, a színész Josh Duhamel, aki még azt is elmondta, hogy nemsokára a kezünkben tarthatjuk azt a bizonyos korongot, melyről az énekesnő több új dalt is bemutatott már a Rock in Rio keretében tartott élő koncertje alatt.

Fergie 2014-ben pecsételte meg nagy visszatérését a zene mezejére, amikor kiadta a mérsékelten sikeres L.A. Love című szerzeményét. A dal mindössze a 27. helyet szerezte meg a Hot 100-ban, és azóta alig hallottunk valamit Fergieről! A pletykák szerint az énekesnő most azért vonult ismét stúdióba, mivel a korábbi népszerűsítő anyaga oly gyengén teljesített a toplistákban.

Reméljük, hogy ezúttal kitartóbb lesz, és egynél azért jóval több újdonságot hoz nekünk Fergie! Mit szólsz a Hungry-hoz?