Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Így, nyár elején, az Of Monsters And Men egy hűsítő felvétellel tér vissza, melyet a tavaly kiadott lemezéről mutat be rajongóinak. A dal Winter Sound címmel került kiadásra, és egy dalszöveges videó formájában is hallgatható.

of-monsters-and-men-winter-sound-video

A fekete-fehér képkockákból összeálló klipet Tjarnargatan rendezte. A vizuális anyag követi az együttes korábban kiadott kisfilmjeinek mintáját: dalszöveggel együtt érkezik és színektől mentesen.

Közel 4 éves szünet után, az Of Monsters And Men tavaly új diszkográfiai anyaggal tért vissza a zene mezejére. A Beneath The Skin 2015. június 9-én került a boltokba, az együttes második stúdióalbumaként, és 11 + 3 (deluxe) vadonatúj felvételt tartalmaz. A korongról már több dalt is meghallgathattunk, közöttük a Crystals, I Of The Storm, a Hunger, Organs és a Thousand Eyes című szerzeményeket. Most pedig itt van a Winter Sound, szintén egy minimalista lyric videoval, akárcsak az előző öt.

A klip főszerepében az izlandi színészt, Ólafur Darri Ólafssont láthatjuk és csodálhatjuk. Neked hogy tetszik a dal és a videó?