Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Több videó is kering már a világhálón Adele legújabb albumát népszerűsítő turnéjáról. Mint az a kisfilmekből is kiderül, az énekesnő imádja, amikor a rajongói közelében lehet, és több mint boldog, amikor a közönségének énekelhet. Általában a koncertjei színvonalasak, és Adele mindent megtesz, hogy a rajongói kiválóan érezzék magukat a társaságában. De vannak pillanatok, amikor az énekesnőnél is betelik a pohár!

adele-live

Május 29-én Adele az olaszországi Veronában lépett színpadra, ahol természetesen teltházas koncertet adott. Nem volt gond mindaddig, amíg az énekesnő ki nem szúrt a tömegben egy nőt, aki nyugisan videózta a produkcióját – csak ennyi kellett! Adele egykettőre a helyére tette a rajongót, akivel tudatta, hogy „ez itt nem egy DVD.”

„Igen, közölni szeretném a hölggyel: abbahagyná, kérem, a filmezést azzal a videókamerával? Mert én tényleg itt vagyok. És élvezetesebb a műsorom élőben, mint a kamerája kijelzőjén keresztül.” – bukott ki Adele, aki egyébként nem ellenzi, ha a rajongói lencsevégre kapják őt a fellépései alatt. Ebben az esetben viszont amiatt kapta fel a vizet, hogy a nő igazi filmező felszereléssel érkezett a koncertjére.

„Levenné, kérem, a kameraállványt? Ez nem egy DVD, ez egy élő show. Tényleg szeretném, ha jól érezné magát a műsorom alatt, mert rengeteg ember van odakint, akinek ma nem sikerült ide bejutnia.” – indokolta Adele a kirohanását.

Szerinted joggal bukott ki az énekesnő?