Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az eltűnt gyerekek világnapja alkalmából adta ki legújabb szerzeményét a Wellhello. Az együttes napjaink egyik legkomolyabb társadalmi problémájára szeretné ezzel felhívni a figyelmet, de hangsúlyt fektet a fiatalok hazatérésének fontosságára is.

Wellhello_Returjegy

A Wellhello egy tőle szokatlan stílusú felvétellel lepte meg a rajongóit. A Retúrjegy tartalma ugyanis mély üzenetet hordoz, és eltér az eddigi tréfálkozó, szellemes daloktól. A Retúrjegy zenéjét Diaz szerezte, és Fluor írta hozzá a dalszöveget. A finomításokat Szakács Gergely hajtotta végre, míg a fiúk a Vass Lajos Kamarakórus közreműködésével rögzítették a hanganyagot a Magyar Rádió 8-as stúdiójában.

A Retúrjegy egy dalszöveges videó formájában is hallgatható, melynek képkockái szintén a zűrzavaros gyerekkort idézik. „A lyric videóban eredetileg eltűnt fiatalkorúak, kiskorúak lettek volna, de ez jogilag nem engedélyezett. Azért így is bízunk benne, hogy ha mást nem, kis érzelmi támaszt tudunk nyújtani a dallal és legalább annyit fog jelenteni a közönségnek, mint nekünk.” – nyilatkozott a Wellhello.

A dalszerzés mindkét énekesben mély nyomot hagyott. Diaz a következőket vallotta a Retúrjegyről: „Írtam már érzelmes dalokat, de a Retúrjegy mindegyiknél nagyobb hatással van rám.”

Te mit szólsz a srácok váltásához?