KezdőlapSzínesEgymással szembe állt a két táncos, figyeld csak mi történik, amikor megszólal...

Egymással szembe állt a két táncos, figyeld csak mi történik, amikor megszólal a zene!

-

Sokak számára a tánc egy kifejezőeszköz, jó módszer a lazításra, vagy egy kiváló csatorna bizonyos érzelmek, hangulatok közvetítésére. Az alábbi videóban látható táncosoknak ez a műfaj ennél jóval többet jelent: nekik a tánc az igazi szerelem bizonyítéka – egymás és a zene iránt.

tancosok2

Hirdetés

A produkciójukat a Britain’s Got Talent tehetségkutató színpadán mutatták be, és rendkívüli hatást értek el vele! Peternek és Shannonnak a gyerekeik is szurkoltak, akik a nézőtérről csodálhatták meg szüleik érzelmes táncműsorát. A két versenyző elmesélte a zsűrinek azt, ahogyan találkoztak, és ahogy a tánc végül összeboronálta őket. Bár már visszavonultak a sportversenyek adrenalin-fűtötte világából, a hivatásos táncosok sosem távolodtak el attól a műfajtól, melynek egymás boldogságát is köszönhetik.

Amikor felléptek a színpadra, még kételkedhettünk a tehetségükben. De ahogy megszólalt a zene, és táncolni kezdtek, a közönséggel egyetemben mi is tátott szájjal maradtunk! Csillagászati pontossággal, tökéletes összhangban kelnek életre a zenével, az összélmény pedig a lehető legkifinomultabb: a gondosan kiválasztott öltözék, a dallam és az egyedi koreográfia meghozta a hatását.

Hirdetés

Ezt már láttad? Ez a pár elkezd táncolni, de nézd meg mi történik, amikor a másik nő beszalad a táncparkettre!

Peter és Shannon bebizonyította, a visszavonulásuk semmit sem ártott a szakértelmüknek. A produkció végén egymás nyakába borultak, ami mindenféle szempontból megkoronázta az amúgy is mesebeli élményt.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek