KezdőlapSzínesElsírta magát a férj, amikor meglátta hogyan alakították át feleségét!

Elsírta magát a férj, amikor meglátta hogyan alakították át feleségét!

-

Ha egy nő nem érzi jól magát a bőrében elmegy fodrászhoz, megfesti a haját, vagy új manikűrre vágyik. Egy új frizura, vagy egy divatos ruha képes teljes egészében megváltoztatni a hangulatunk, ilyenkor sokkal szebbnek látjuk önmagunk, és a világot is. Néha vegyük rá magunk, menjünk el a fodrászhoz, kozmetikushoz, és bízzunk benne, hogy a legjobbat hozza ki belőlünk, ami mindenkinek tetszeni fog.

feleseg-atalakulas

Hirdetés

Bár a változás a legtöbb esetben csak fizikai, hiszen a külsőségek alakulnak át rajtunk, azonban ennek eredményeképpen lelkiekben is óriásit tudunk változni. Szeressük önmagunk, emeljük ki szépségünk, legyünk jóban azzal, aki a legfontosabb számunkra, és mindig ott van mellettünk.

Nem számít az, hogy hány évesek vagyunk, soha ne mondjunk le a változás lehetőségéről. A 64 éves Brenda Macy egy átalakító shownak köszönhetően megtalálta önmagát. Brenda az átalakítás után alig ismert magára, nem hitte el, hogy az a csodálatos nő, aki szembenéz vele a tükörből, az eddig is “benne lakott”. Az új külső láttán Brenda férje sem talált szavakat.

Hirdetés

“Mintha húsz évet visszarepültünk volna az időbe, ez csodálatos!” – mondta a férfi, miután meglátta a feleségét.

Ezt már láttad? Évek óta nem vágta le a szakállát, felesége egyáltalán nem örült neki. Egy TV műsorban alakították át, ELKÉPESZTŐ!

Legyen bármilyen kicsi is az átalakulás, a nők már attól sokkal jobban érzik magukat, ha más frizurát kapnak. Ezt láthatjuk a videó második felében is, hiszen nem történt olyan óriási átalakulás, az eredmény mégis csodálatos.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek