KezdőlapSzínesVideóklip: Laura Pausini – Innamorata

Videóklip: Laura Pausini – Innamorata

-

Még javában tavaszodik, de Laura Pausini máris a meleg nyári napokra gondol, és kiadja legújabb felvételét, az igazi klubos hangulatú Innamoratát. A dalt egy stílusos videóklip is kíséri, melyben az erőteljes színeké és az energikus koreográfiáé a főszerep.

Laura-Pausini-innamorata

Hirdetés

A népszerű olasz énekesnő tavaly novemberben tért vissza a zene mezejére, méghozzá egy fantasztikus új albummal, a Simili-vel. A lemez azonnal az első helyre került az olasz toplistákban, ami nem csoda: mind a 15 szerzeménye hatalmas siker.

A Simili dallistáján a negyedik helyet foglalja el az újonnan kiadott Innamorata, amelynek videóklipje Leandro Manuel Emede és Nicolo Cerioni közös rendezésében készült.

Hirdetés

Laura Pausini minden idők egyik legsikeresebb olasz énekesnője. Három Grammy, egy Billboard és négy World Music Awards díj boldog tulajdonosa. Tíz zenei album viseli a nevét, az olasz nyelv mellett pedig angolul, franciául, spanyolul és portugálul is alkot dalokat. 1993-ban robbant be a köztudatba, azóta pedig sikert sikerre halmoz.

Neked hogy tetszik az új dala?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek