Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Adele javában turnézik, és legújabb nagylemezét promoválja. Legutóbbi koncertjén az énekesnő arra kérte a közönséget, hogy engedje meg számára, hogy következő dalával leróhassa tiszteletét a brüsszeli terrorista-akció áldozatai előtt. Adele utasítására, a több ezer fős tömeg bekapcsolta a telefonja kijelzőjét, mire a londoni O2 Aréna néhány perc erejéig meghitt és egyben szívszorongató hangulatba burkolózott.

adele

A brit énekesnő a Make Me Feel My Love című slágerét dedikálta a merényletek áldozatainak. „Ez a dal Brüsszelnek szól. Mindannyian ugyanabból az okból gyűltünk itt össze. Remélem ti is azért vagytok itt, mert jól érzitek magatokat a társaságomban. Én értetek vagyok itt, tehát valamennyien összetartunk, és ez sokkal erősebbé tesz bennünket, mint azok a rohadékok!” – nyilatkozta Adele a londoni koncert színpadán.

A belga fővárost összesen három bombázás rázta meg március 22-én. A repülőtéren és a metróvonalon bekövetkezett robbantások 34 emberi életet követeltek, és több mint 250-en sérültek meg. A hatóságok még nem azonosították az elkövetőket.

A dal eléneklését követően Adele köszönetet mondott a rajongóinak, hogy támogatták őt ebben a kis akcióban: „Sosem illetődtem meg ennyire egyetlen koncertemen sem. Annyira szép volt! Köszönöm, hogy velem voltatok ezekben a percekben.” – hálálkodott az énekesnő.