KezdőlapSzínes1978-ban ezzel a dallal váltak híressé! 24 év múlva ismét színpadra álltak,...

1978-ban ezzel a dallal váltak híressé! 24 év múlva ismét színpadra álltak, hogy elénekeljék a számot! – VIDEÓ

-

A John Ferrar által írt “Your’re the One That I Want” című slágert a Grease musical himnuszaként szokás emlegetni. Akik pedig elénekelték, egy csapásra világsztárrá nőtték ki magukat, természetesen John Travoltáról és Olivia Newton-Johnról van szó. A dal azóta is töretlen népszerűségnek örvend, és a két színész-énekes is még mindig úgy adják el a ritmusos muzsikát, mint jó pár évtizeddel ezelőtt.

travolta-olivia

Hirdetés

Így a szám 24 évvel a musical és a film bemutatóját követően is képes tömegeket vonzani, ami persze a két tehetséges művésznek is nagyban köszönhető. Akik még mindig tudják, hogy miként kell igazi show-t csinálni.

Az alábbi videó nem mai, Travolta és Newton-John 2002-ben történt közös színpadi fellépést mutatja be. A hangok, a mozgás egyáltalán nem kopott meg, sőt talán még csodásabb, mint volt. Az említett dalból összesen 6 millió példányt vásároltak meg az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Németországban és Franciaországban.

Hirdetés

A két művész régi barátként üdvözölte egymást a színpadon, látni rajtuk, hogy nagyon szeretik, tisztelik egymást, hiszen fiatalságuk egyik meghatározó pillanatát éneklik újra, és láthatóan nagyon is élvezik a közös szereplést.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek