KezdőlapSzínesHallottad már Britney Spearst Michael Jacksonnal énekelni? - Szuper VIDEÓ

Hallottad már Britney Spearst Michael Jacksonnal énekelni? – Szuper VIDEÓ

-

Michael Jackson… egy legenda. Nagyjából az egész életét a rivaldafényben élte le. Míg a magánélete a romokban hevert, addig a karrierje a fellegekig emelkedett. Öt éves kora óta uralta a színpadot, és bár a kongázás volt eredetileg az ő feladata a The Jackson Fiveban, tehetségével egykettőre kivívta magának a szólistai pozíciót.

michael-jackson-britney-spears

Hirdetés

Dalok százai fűződnek a nevéhez, a slágerei pedig megszámlálhatatlanok. Nem is létezik olyan ember a földön, aki ne hallotta volna valamelyik dalát, ne látta volna valamelyik videóklipjét, vagy ne emlékezne a Thrillerre és a híres moonwalkra!

2001 szeptemberében Mickael Jackson dupla-koncerttel ünnepelte szólókarrierjének 30. évfordulóját. Az eseményre váltható legdrágább jegy ára 5000 dollár volt… amely tartalmazott egy vacsorát is a hírességgel. Továbbá az est több meglepetést is tartogatott, szóval aki Jackson-rajongónak számított, annak mindenképp megérte elmenni a koncertre.

Hirdetés

Amikor Michael a színpadra lépett, és megszólalt a The Way You Make Me Feel dallama, biztosan te is azt gondolnád, hogy valami extra-produkcióra készül a fényes kék ingével. De hogy éppen ez fog következni, álmunkban sem gondoltuk volna!

https://www.youtube.com/watch?v=XqgNmC7tklo

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek