KezdőlapSzínesEgészen ZSENIÁLIS módon készül ez a csodaszép rózsa torta! - VIDEÓ

Egészen ZSENIÁLIS módon készül ez a csodaszép rózsa torta! – VIDEÓ

-

A torta egyet jelent a boldogsággal, az ünnepléssel és a születésnapokkal. Ki ne szeretné a tortát, már gyerekkorunkban megkedveljük, aztán végig kíséri egész életünket. Ma egy egészen zseniális tortadíszítést mutatunk be nektek.

rozsa-torta

Hirdetés

Bármennyire is imádom a tortát, a fondantot annyira nem szeretem. Ha nem tudod, a fondant cukorból készül, arra szolgál, hogy a tortán lévő elemeket megformázzuk belőle. Általában rózsát, virágokat és egyéb elemeket készítenek belőle. Sokan azért szeretik a fondantot, mert könnyen formázható, bármilyen szín kikeverhető belőle, ám ízében nem annyira jó.

Az alábbi videóban Vanessa mutat nekünk egy csodálatos tortadíszítést, mégpedig egy rózsát alakít ki a tortából. Első ránázásre fondanttal dolgozik, ám később kiderül, hogy formázható csokoládét használ. A formázható csokoládé fehér csokiból és kukoricaszirupból készül. Egész hasonló a fondanthoz, ízében azonban egészen különleges.

Hirdetés

Ezt már olvastad? Annyira elbűvölte a tortadíszítés, hogy az egész világgal megosztotta ezt a VIDEÓ-t!

Ha el szeretnéd készíteni ezt a zseniális rózsa-tortát, kövesd Vanessa tanácsait. Ha pedig tetszik, amit látsz oszd meg azt Facebookon barátaiddal.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek