Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Tolvai Reni tüze is ott lobog majd A Dal 2016 második fordulójában. A Fire című szerzeményével ugyanis bejutott az eddigi legjobb hat előadó közé!

tolvaj-reni-a-dal

A felvételt maga az énekesnő és Szepesi Zsolt komponálták, míg a dalszöveget Todd Williams írta hozzá. A Fire kapott már hideget is, meleget is a rajongóktól, ugyanis a dal hivatalos videóklipje röviddel A Dal 2016 mezőnyének nyilvánosságra hozatala előtt már felkerült Reni YouTube-csatornájára. Az énekesnő dala duplán harcolt a továbbjutásért: egyrészt a másik 9 felvétel közül kellett kitűnnie, másrészt pedig Török Jázmin Power Of Love című dalával is meg kellett birkóznia, amelyet a zsűri szintén 35 ponttal illetett.

A Fire végül egyetemesen meggyőzte a négy szakmabelit, akik az este legjobb énekléseként minősítették Reni produkcióját.

Ami a nagyváradi származású énekesnőt illeti, őt már nem is kell bemutatni a közönségnek. „Szexi, nőies, aki a saját feje után megy” – így jellemezte őt Zséda a műsorban. Miután 2010-ben megnyerte a Megasztárt, Reni karrierje folyamatosan felfelé ível. A Hagylak menni című dalával több díjat is elnyert, 2013-ban pedig megújult erővel, új zenei stílussal jelentkezett, melyet főként az R&B-pop jellemez, egy kis electro-poppal, soullal és jazzel ötvözve. Te hogy vélekedsz a dalról?