Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Anthony Vincent, a kaméleonhangú rocker, aki nemrégiben Taylor Swift Bad Blood című dalával kísérletezett, most Adele Hello című szuperslágerét vette kezelésbe. A srác nem kevesebb, mint 25 stílusra szabta át a rekordokat döntő darabot, a rocktól a jazzig és a hip-hoptól a metálig. Ezt érdemes lesz meghallgatnod!

hello-vincent

Anthony egyike azon fiatal tehetségeknek, akiknek sikerült az élre törniük az online világban azzal, hogy a veleszületett adottságaikat a humorral ötvözik. A New York-i zenész 2014-ben nyitott magának YouTube kontot, azóta pedig a Ten Second Songs lett a kollázsok és a rövid dalfeldolgozások főhadiszállása.

Repertoárjában egyaránt megtalálhatók a régi klasszikusok (például Michael Jackson és a Thriller vagy a Linkin Park és az In The End), valamint napjaink menő slágerei is (köztük Ariana Grande Problemje vagy Eminem Rap Godja). Alig 1 év leforgása alatt, eredeti stílusávan Anthony több mint 70 millió megtekintést zsebelt be. Az eddigi legnépszerűbb videója az, amelyben Katy Perry Dark Horse című dalát adja elő 20 különböző zenei műfajban.

Hasonló elképzeléssel vágott bele Adele Hellójába, ami ezúttal 25 zenei stílusban csendül fel. Hát nem fantasztikus, amit ez a fiatalember művel?