Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Igazi akciófilmként mutatja be Demi Lovato legújabb videóklipjét, melyet a Confident című dala mellé forgatott. A vizuális anyagban Demi ökölharcot vív a Fast & Furious Lettyjével, de csak azután, hogy frissen szabadul a börtönből.

640_demi_lovato_confident

Az énekesnő most is hozza az újonnan magára öltött lázadozó és rosszkislány jellemét, ezúttal is készen áll a botrányra, de Michelle Rodriguez móresre tanítja, a bunyó viszont csak addig tart, míg a két lány rádöbben, hogy valójában ők ketten egy csapatba tartoznak. A Lettyként ismert színésznő a klipben is épp olyan meggyőzően játszik, mint a Furious-filmekben, és most sem hagy fel a velem-nem-lehet-szórakozni külsővel.

A Confident Demi Lovato legújabb lemezének címadó dala, és másodikként érkezik az október 16-án megjelenő albumról. Az énekesnő karrierjének ötödik diszkográfiai anyaga egy teljesen más Demit mutat meg nekünk, aki sokkal szexibb és magabiztosabb. Na meg aki gyönyörűen énekel, élőben is. Halottad tőle a Stone Cold élő verzióját? Vagy a Take Me To Church élő feldolgozását? Érdemes.