KezdőlapVegyesMegdöbbentő dolgot árult el Lady Gaga a zeneiparról!

Megdöbbentő dolgot árult el Lady Gaga a zeneiparról!

-

Biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyedüli, aki azt gondolja, hogy a zeneipar néha túllő a célon. Bizonyos előadók dalai olyan megcsináltak, az előadók pedig olyan tekintettel néznek ránk, hogy elgondolkodik az ember, nem az előadó valódi személyisége rejlik a dologban. A kamera és az online világ is ezt a minőséget ontja magából… mindkettővel mérföldekre kiszagolható a hitetlenség. Ezt a nézetet osztja Stefani Joanne Angelina Germanotta is, azaz Lady Gaga, aki nemrég nyiltan beszélt arról, hogyan változtatta meg életét a zeneipar. Az énekesnő elmondta, egy adott pillanatban annyira sekélynek érezte magát, hogy majdnem feladta zenei karrierjét.

lady-gaga

Hirdetés

Lady Gaga első ránézésre az az előadó, akinek mindene megvan. Hírnév, pénz, barátok, szerencse és sok más, ennek ellenére az énekesnő mégsem boldog. Miért van ez? Gaga nemrég a Yale Egyetemen tartott előadást az Emotion Revolution Summit keretén belül, ahol nyíltan beszélt legszemélyesebb dolgairól.

Az énekesnő elárulta olyan parfümöket népszerűsített, amiket nem szerett, partikra járt és olyan emberekkel fogott kezet, akik nem is érdekelték, másoknak gyártotta a pénzt miközben ez belülről megölte a szenvedélyét és kreativitását. Egy adott pillanatban annyira túlhajszolta magát, hogy teljesen elvesztette az önérzetét. Gaga szerint hatalmas a nyomás az énekeseken, rengeteg olyan dolgot kell bevállalniuk, aminek köze sincs a tehetségükhöz és művészetükhöz, de hozzátartozik a munkájukhoz. Ennek így kell lennie? Lady Gaga szerint nem!

Hirdetés

Amikor tudatosította magában ezeket a dolgokat elkezdett visszamenni a gyökereihez, azokhoz a dolgokhoz, amit igazán akart. Megtanult NEM-et mondani. Első ízben lemondta a fotozásokat, nem jelent meg nyílvános eseményeken, elutasította azokat a felkéréseket, amelyekben egyáltalán nem hitt. Lady Gaga lassan visszalépett, hogy az az ember legyen aki valójában volt.

„Lassan de biztosan rádöbbentem, hogy ki vagyok valójában. Majd hazamész és belenézel a tükörbe és azt gondolog IGEN! Ágyba tudok bújni veled, minden éjszaka!” – nyilatkozta az énekesnő.

Ez nem egy könnyű dolog általában, de egyre ijesztőbb lesz akkor, amikor hitetlenül éled az életed. Egyet mondasz, de mást cselekedsz. Rengeteg belső konfliktust képes gerjeszteni, ami számos módon megmutatkozik.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek