Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Karitatív célt szolgál az Imagine Dragons legújabb dala. Az I Was Me című felvétel bevételeit ugyanis a menekültek megsegítésére fordítja az együttes, partnerségben a SAP-pel és az Apple AAPL-lel.

Imagine Dragons – I Was Me

„Az I Was Me iTunes-eladásainak összege a migránsoknak megy, a világ valamennyi csücskéből (főként Szíriából). Meglátogattuk a menekült-táborok egyikét Németországban, most pedig abban reménykedünk, hogy megvásároljátok ezt a dalt, és terjesztitek az üzenetünket. Ezeknek az embereknek segítségre van szükségük. Vásároljátok meg a dalt, osszatok meg egy fényképet a #one4 Love üzenettel, és forduljatok a projekt képviselőihez, vagy adományozzatok lehetőségeitek szerint. Gyertek, tegyünk valamit a helyzet orvoslásáért!” – buzdított Dan Reynolds, az Imagine Dragons szólistája.

Az I Was Me-t egy rövid videóüzenet kíséri, melyben Reynolds összefoglalja azokat az indokokat, amelyek miatt a csapat végül belekapcsolódott a Refugee Humanitarian Project kampányába. A klip egyben meghívó is a cselekvésre.

#one4 helping refugees in need

with 11 million forcibly displaced from their homes and 300k killed, the Syrian refugee crisis could not be more urgent. none of us can turn a blind eye to the tragedy unfolding in front of us. we decided to partner with iTunes and SAP to release a NEW SONG, #iwasme, to try and help however we can – get it here: iTunes.com/iwasmeproceeds from iTunes downloads go to UNHCR. the song will also be available on other platforms in 10 days, but we hope you'll choose to download or find another way to help those who desperately need it.show your support with your own #one4 photo, and let's see what we can do to help these families find some peace. we're grateful to have the most loving and selfless fans in the world.Imagine Dragons

Szerző: Imagine Dragons, 2015. október 11.