Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Napjaink zene-kavalkádjában nehéz olyant alkotni, amire a hallgatóság igazán felfigyel. Legutóbb ezt Phillip LaRuenak sikerült kipipálnia, akinek a Memories című dala és videóklipje valamennyiünk napját szebbé, hangulatunkat pedig derűsebbé teszi!

phillip-larue-memories

LaRue ragaszkodott ahhoz, hogy megőrizze a természetességet legújabb kisfilmjében, melyet a Memories című dala mellé forgatott. Az énekes feleségét kérte fel, hogy szerepeljen a klipben ahelyett, hogy egy színésznőt szerződtetett volna le. És milyen jól tette! Hisz az érzelmek így sokkal bennsőségesebbek, az átadott összkép pedig sokkal élethűbb és őszintébb. Olyan, akár egy részlet egy szerelmes pár hétköznapi életéből – mert az is. Az apró érintések, simogatások, vágyakozó pillantások annyi romantikát hordoznak, hogy felébresztik benned is a szerelem iránti vágy szikráját.

„Akkor született meg az ötlet a videóhoz, amikor egy éjjel nem tudtam aludni, és azzal ütöttem el az időt, hogy néztem a feleségem, amint mellettem alszik… észrevettem, hogy minden lélegzetvétele más… ráébredtem, hogy minden egyes másodperc más és más. Mindig van valami, ami megváltoztatja a pillanatot. Aztán megpróbáltam felidézni a kedvenc emlékeinket… ami ahhoz vezetett, hogy korán reggel berohantam a stúdióba és megírtam ezt a dalt. Az élet mulandó, de ez teszi azt igazán szeretnivalóvá. Gyönyörű dolog. Amikor elmondtam Ryan Hamblin rendezőnek, hogyan született meg a dal, arra a döntésre jutottunk, hogy megmaradunk az egyszerűnél és a valónál. Ennél jobban semmi sem tükrözheti a Memories létrejöttének valódi értelmét. Azt hiszem, jó munkát végzett a dal lényegének a megragadásában.” – véleményezte Phillip LaRue.

Mi egyetértünk vele. És te?