Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megjelent Hozier legújabb videóklipje, melyet a Jackie And Wilson című dala mellé forgatott. A felvétel az ír énekes debütáló lemezéről származik. A Jackie And Wilson vizuális anyagát Gavin Muddiman rendezésében készítették, és Hozier turnéjából is bevon néhány részletet.

hozier-jackie-and-wilson

Az énekes óriásit alkotott a Take Me To Churchcsel, és ennek a felvételének köszönhetően jutott be a „mainstream” kategóriába. Hozier azt állítja, nem kívánja utánozni saját sikerének a receptjét, fő célja ugyanis nem az, hogy slágereket gyártson, illetve juttasson el a toplisták éléig.

„Két perspektíva van, melyen keresztül a dolgokat nézheted. Személy szerint, én nem számítottam arra, hogy a Take Me To Churchnek ekkora keletje lesz, de kielemezhetném és lemásolhatnám a sikerem kulcsát. Mégis, azt hiszem, ha csak azért zenélsz, hogy eladásaidat növeld, és hogy slágereket halmozz, valószínű, hogy rosszul közelíted meg a dolgot.” – nyilatkozta Hozier a Digital Spynak adott interjújában.

Bár a rajongók türelmetlenül várják a további zenei újdonságokat, az ír énekes még nem döntött afelől, milyen irányban halad második lemezével.

„Nagyon büszke voltam erre a dalra (Take Me To Church). Azonban még nem tudom, milyen alakot ölt a következő albumom.” – vallotta be Hozier, akinek debütáló lemeze 2014 szeptemberében látta meg a napvilágot.