Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Spencer Williams, Robbie Williams kutyája szeptember 28-án, 11 éves korában távozott az élők sorából. A szomorú alkalomból az énekes egy videóklipet készített, mellyel kiskedvencének állít méltó emléket.

Spencer-Robbie-Williams

Robbie valósággal rajongott a kutyusért, és szinte mindig magával vitte, ahányszor turnéra indult. Spencer pedig nyilván élvezte a helyzetet, hiszen mindig szenzációt keltett úgy a hotelben, mint a színfalak mögött.

A négylábú mindenféleképpen különlegesnek számított. 25 évvel ezelőtt a fajtája még nem is létezett. A Labradoodle kutyafajt Ausztráliában hozták létre, a Labrador és a Poodel keresztezésével. A végeredmény olyan, akár a kutyafajok Frankensteinje – a mi esetünkben viszont a legaranyosabb értelemben.

Bár további nyolc kutyus várja haza Robbiet, az énekes szívéhez mégis Spencer állt a legközelebb. Valahányszor magával vitte a koncertjeire, Robbie Williams kutyája külön szobát kapott a hotelban, és alkalmazottak tucatjai viselték a gondját.

Mélyen együttérzünk Robbieval, és díjazzuk a gesztusát. Most viszont nézzük csak ezt a szimpatikus kis videót, melynek hanganyagát Frank Sinatra My Way című dala adja, természetesen Williams előadásában, egyenesen a Let Me Entertain You egyik koncertjéről!