KezdőlapHírekKirály Viktor továbbjutott az amerikai Voiceban!

Király Viktor továbbjutott az amerikai Voiceban!

-

Hatalmas küzdelemben sikerült továbbjutnia Király Viktornak az amerikai Voiceban. A magyar énekes Cassandra Robertsonnal közösen párbajozott, a Nobody Knows című dalt adták elő.

kiraly-viktor-cassandra

Hirdetés

Szenvedélyesen, érzelmekkel teli párbajban mérkőzött meg Cassandra Robertson és Király Viktor az amerikai Voiceban, produkciójuk után a tehetségkutató zsűrije állva tapsolta meg a két fiatal énekest.

A kiértékelések során csupán Pharell juttatta volna tovább Cassandra Robertson, a többi ítész – Gwen Stefani, Blake Shelton és Adam Levin – mind Viktort szerették volna látni a Voiceban. A YouTube kommentelők szerint azért esett Király Viktorra a választás mert fiatal és sármos, hatalmas potenciál van benne, van aki úgy véli, akár a Maroon 5 frontemberének nyomdokaiba léphet.

Hirdetés

„A felhők között lebegek. Nem hiszem el! Cassandra szeretlek, csodálatos vagy! Megérdemelted ezt, akárcsak én. De tudom, hogy még fogunk találkozni. Köszönöm Adam, hogy hiszel bennem.” – írta a Facebookon Király Viktor, aki akár világsztár is lehet köszönhetően a versenynek.

Nézd meg a lenti videót és ha tetszett oszd meg Facebookon.

https://www.youtube.com/watch?v=A8dmFJShtI4

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek