Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A videóban szereplő aranyos fiatal pár eredetileg egy kóstolós-ízlelős kísérletet szeretne bemutatni, amiben Cory-nak jut a feladat, hogy kitalálja, hogy felesége, Kristen milyen ételkülönlegességeket dug az orra alá. Ezután Cory szemét bekötik sállal, kap egy kanalat a kezébe, majd jöhet a kóstolás. Ekkor kezdi felmutatni Kristen a papírra írt üzeneteket, amelyet nyilván csak mi, a nézők láthatunk.

baba-bejelentes

„Cory azt hiszi, hogy éppen egy játékot játszunk, amiben ki kell találnia, hogy milyen ételt rejt a tálka. De ennél többről van szó.” – üzeni Kristen. „Egy nagy meglepetésem van a számárára! Szeretem ezt a férfit, és nagyon izgulok, hogy közöljem vele…” – mutatja fel a lapokat.

Cory épp egy bébiételt kanalaz, és Kristen nagyon rafináltan, és intelligensen vezeti rá kedvesét arra, hogy bizony ezentúl nemcsak ő fogja szeretni a pépesített banános készítményt, hanem még valaki más is.

Ekkor tudatosul a leendő apukában, hogy mi is történik, azonnal könnycseppek jelennek meg a szemében. Nos, szó nincs arra, hogy mit érezhetnek, csak az tudja, aki járt már hasonló cipőben. Felemelő pillanat mindenképp!