Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ő egyike minden idők leghíresebb és legjobban kereső női énekeseinek, azonban ezt a videót eddig még te sem láttad róla! Céline Dion csupán 19 éves volt, amikor előadta a csodás Memory című dalt a Macskákból.

celine-dion-macskak

1987-ben az akkor még csak szárnyait próbálgató világsztár egy népszerű francia tévéműsorban lépett fel, és tetőtől talpig macska-jelmezben nyújtott fergeteges produkciót. A megjelenése alapján sosem találnád ki, hogy Céline Diont látod, azonban különleges hangjáról azonnal rá fogsz ismerni.

A híres Broadway-musical Gizabellájának öltözve, Céline nehézségek nélkül énekelte (már akkor) a Memory-t, az egyik legnehezebb dalt a Macskákból. Az énekesnő akkor még nem tudta, hogy a produkció „hű bizonyítéka volt egy új élet iránti kívánságának” – ahogyan a Wikipédia írt a jelenetről.

Céline hangja fület és szívet gyönyörködtető, és figyeld csak a videót a 2:53 percnél! Fantasztikus, már-már hihetetlen, ahogyan ezt a hullámzó hanghordozású felvételt énekli! Nem csoda, hogy három évre rá egy egész világot meghódított első angol nyelvű lemezével, a Unisonnal.