KezdőlapSzínesA legszebb 4 perc, amit ma eltölthetsz ez a duett lesz. Garantált!

A legszebb 4 perc, amit ma eltölthetsz ez a duett lesz. Garantált!

-

A napi stressznek és a pénzügyi nehézségek hatása alatt mindenki azt keresi, hogy egy kicsit lelkiekben is megnyugodjon, kiengedje a gőzt, valami olyant csináljon, ami elfeledteti a mindennapi gondokat. Ilyen aktivitás lehet az, amikor minőségi zenét hallgatunk.

andrea-bocelli-sila

Hirdetés

Az alábbi videóban két hatalmas egyéniséget, ősi tehetséget nézhetünk meg. Előadásuk és profizmusuk akár szárnyakat is adhatnak a nehéz hétköznapokban. Nem másról van szó, mint Andrea Bocelliről és Sılaról. Az 57 éves olasz énekest az egész világon ismerik. Amellett, hogy csodás hangja van, az egyénisége is csodálatos. A tenor 12 évesen vakult meg egy focibaleset során. Ennek ellenére teljes életet él, sokak álmát megvalósította életében.

Sıla egy török származású énekesnő, hazájában igazi sztár. Sıla eredetileg producerként, zeneszerzőként és textilművészként kezdte az életet 2007 óta a zene a nagy szenvedélye, ekkor adta ki első albumát. Törökországi turnéja során az olasz tenor meghívta Sıla-t, hogy egy duett erejéig közösen énekeljék el a ”La vie en Rose” című dalt.

Hirdetés

Ne hagyjátok ki az alábbi duettet, nekünk bearanyozta az esténket!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek