Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egyenesen két videóklippel jelentkezik Avicii, melyeket a legújabb albumára felkerülő dalai mellé forgatott. Úgy a For A Better Day, mint a Pure Grinding a Stories című lemezt gazdagítja, mely 2015. október 2-án kerül a boltokba.

avicii-for-a-better-day-video

A For A Better Day történeteként a zenész kényes témát választott: két kisgyerek rohan egy férfi elöl, akinek a szándékai a videóklip végéig homályosak maradnak. A kisfiúnak és kislánynak sikerül megszöknie, felnőttként pedig bosszút forralnak az erőszakos férfiak csoportja ellen. A második videó sem unalmasabb: a Pure Grinding sztorija egy bányamunkás és egy bankrabló életét részletezi, akit végül cinkostársai árulnak el. A zárójelenetben ránk hárul a feladat, hogy eldöntsük, a két főszereplő közül melyiknek volt nagyobb szerencséje.

A svéd DJ-producer igazi zenei koktélt ígér karrierjének második stúdióalbumával: a lemez ugyanis az electro-dance, a twist, az alternatív rock, a punk és a metál stílusjegyeit ötvözi. Az elkészítéséhez Avicii közel 70 dalt komponált, viszont a dallista csupán a legjobb 14-ből áll majd össze.

Minket nagyon kíváncsivá tett! És téged?