Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megérkezett Rod Stewart legújabb dala, a Please. A felvétel az énekes következő albumáról, az Another Country-ról származik, melynek premierje idén októberben várható.

rod-stewart-please

Stewart tovább népszerűsíti az Another Country című lemezét, és akárcsak a róla elsőként megjelent felvétel, a Please is egy videóklip társaságában érkezik, amelyben az énekes tele energiával mutatkozik, zenekarával a háttérben.

Az Another Country a veterán zenész 29. diszkográfiai anyagaként látja meg a napvilágot. A több mint 50 éves pályafutása során, Stewart sosem fogyott ki az ihletből, folyamatosan komponál, és új stílusokkal, irányzatokkal kísérletezik.

“Rájöttem arra, hogy az egyedüli módja annak, hogy komponáljak, ha a lehető legőszintébb és legbecsületesebb vagyok önmagammal. Amikor láttam, mennyire jól fogadták előző albumomat, bizalmat nyertem a folytatásra, és arra, hogy a dalaimtól eltérő dolgokkal kísérletezzek. Ez ugyanakkor azt a szabadságot is magával hozta, hogy más zenei stílusokat próbáljak ki, mint például a reggae vagy a kelta zene.” – nyilatkozott Rod Stewart hozzátéve, “sokszor bánom, hogy hosszú éveket töltöttem a stúdióban, így most, mikor itt a lehetőség, hogy saját otthonomban készítsek albumot, ahol a dalaim zöme íródott, plusz ihlettel és meghittséggel ruház fel.”

Az Another Country standard verzióban 12 dalt hoz, míg deluxe változata 15 felvételt tartalmaz. A szerzemények nagy része Rod Stewart nevéhez fűződik. A lemez október 23-án kerül a boltokba.