Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Nem sokkal korábban, Nicki Jam és Enrique Iglesias elkészítették az El Perdón angol verzióját. Természetesen a felvétel nem maradhat videóklip nélkül, a kisfilm történetében pedig a két énekes egy-egy színész szerepébe bújik, és megpróbál előadni egy színdarabot.

enrique-nicky-jam

A klipből a szép lányok sem hiányozhatnak, közülük az egyik nyilván az a bizonyos Lány, akit elveszítettek, és akit minden áron vissza akarnak hódítani. És bár a történet maga szomorkás és lehangoló, a kisfilm befejezése vicces és megnevettető!

Enrique Iglesias-nak ismét sikerült történelmet írnia: immár másodszor vívja ki magának a kitüntetést, hogy ő az év latino himnuszának előadója. Tavaly ugyanis a Bailando-val hódított, most pedig Nicki Jam társaságában az El Perdón-nal uralja a toplistákat: 26. hete már, hogy a dal folyamatosan az 1. helyen áll a latin dalok ranglistájában. Ez a második szerzemény, mely eddig a leghosszabb időt töltött a dobogó élén, az aranyérmes ugyanis a tavalyi Bailando, ami összesen 41 hétig tündökölt a csúcson. Őrület vagy sem, itt van most a Forgiveness, ami megpróbál a spanyol elődje nyomdokaiba lépni.

Szerinted sikerül neki?