Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Itt van Justin Bieber legújabb dala! A What Do You Mean elsőként az MTV Video Music Awards 2015 keretén belül csendült fel, élőben, Los Angeles-ben.

justin-bieber-what-do-you-mean

A felvétel népszerűsítése érdekében, Bieber nagyszabású reklám-akcióba kezdett. Háttérben fő támogatóival, közöttük Britney Spears-szel, Ed Sheeran-nel és Skrillex-szel, az énekes többször is felhívta a figyelmet: új dala augusztus 30-án kerül az éterbe, és hogy tovább fokozza a kedélyeket, rövid előzetesekkel bombázta a közönségét. Most, hogy végre itt van a felvétel, Justin rákapcsolhat a videóklip népszerűsítésére, melynek – vigyázat: forró! – morzsáit máris szorgosan szórja!

Egy nemrégiben adott interjújában Justin Bieber a What Do You Mean üzenetéről mesélt: “Hát igen, a lányok mindig bizonytalanok. Mondanak egyet, de valójában teljesen mást gondolnak. Tehát… What Do You Mean? Tényleg nem tudom. Ezért kérdezem.” – szellemeskedett Bieber.

Ami a hangzását illeti, az énekes a ritmusos jelzőt használta a felvétel körülírásában: “A dal fantasztikus. Rengeteget dolgoztam rajta egy másik arccal, akit Poo Bear-nek szólítanak. Ritmusos, pop és nagyon cool!” – fogalmazott Bieber. Valóban, a What Do You Mean kellemes meglepetés a kanadai énekes részéről, a dalszövege is érettségre utal. Úgy tűnik, a rakoncátlan kisfiú megjavult, és rájött arra, hogy ha karriert akar, akkor jobban jár, ha felhagy a botrányos viselkedéssel, és megmutatja, szakmailag mire képes. Lájk, ha neked is tetszik az út, amin Justin Bieber elindult.