KezdőlapSzínesEz a férfi 14 éve nem borotválkozott. A családja megdöbbentő módon reagált...

Ez a férfi 14 éve nem borotválkozott. A családja megdöbbentő módon reagált a változásra!

-

Egy izraeli férfi 14 évig viselt szakállat, mindenki így szokta meg őt, úgy emlegették, mint a szakállas pasas. Sokszor jelzőkkel illetnek ismerőseink, mondják, hogy az a szemüveges, az a magas, az a vörös hajú, az a copfos férfi. De mi történik, ha egyszercsak hirtelen megváltozunk?

amit-video

Hirdetés

Már nem leszünk többé szemüvegesek, vörös hajunkat feketére festjük, vagy a copfba kötött hajkoronát rövidre nyíratjuk. Az alábbi borotva reklámban azt láthatjuk, amint egy férfi 14 év után teljesen megszabadul arcszőrzetétől.

Amit egy szép napon úgy gondolja, itt az ideje a változásra. A borotválkozás után a csupasz arcú férfi, teljesen más embernek néz ki. Családtagjai hihetetlenül reagálnak az átalakulásra.

Hirdetés

Édesanyja és testvére alig jut szóhoz a meglepődöttségtől, édesapja pedig percekig beszélget úgy vele, hogy azt hiszi egy idegen vásárlóval van dolga. A férfit kislánya szinte egyből felismeri, nagyon édes, amint puha kezeivel simogatja édesapja “új arcát”.

”Mintha egy másik apa lennél, de mégis a régi” – mondja a kislány kissé szégyenlősen az apjához bújva. A játszótérre siető feleség alig hisz a szemének, valósággal ismét beleszeret a régi, de mégis új férjébe. Alig jut szóhoz, percekig csodálja a nagy átváltozás eredményét.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek